Golvtjöt

Det har inte blivit någon ny husblogg så jag fortsätter här. Nu är det därför dags för en uppdatering. Alla golv är nu slipade. Två är även oljade (vardagsrummet) respektive lackade (köket). Vi står i valet och kvalet vad vi ska göra med de nu trärena plankgolven på övervåningen. Big Top vill absolut inte ha träkänsla så han har bara två alternativ: Måla det vitt eller betsa det mörkt, mörtk brunt. Så denna i-landsfråga är nu vad som upptar mina tankar.

Ett vitt trägolv är fint men fan va stökigt det måste bli fort. Idag har vi en vit trappa till övervåningen i lägenheten och den ser alltid anskrämlig ut. Brunbetsat känner jag kan bli lite väl stylish. Lite väl jazuragi om ni fattar vad jag menar. Det känns som att ett nästan svart golv KRÄVER en väldigt spartansk och vacker inredning. Men visst, båda alternativen är fina.

Jag skulle även kunna tänka mig ljust såpat golv (eller vad det heter, laserat?) men det vill som sagt ej Big Top. Fortsättning följer….

I övrigt har Big Top slipat trappräcke och ledstång som var illgrönt och nu ska bli vitt. Vi har även rivit loss tapeten i vardagsrummet. Det var riktigt kul. Jag blev nästan manisk :). Manisk blev jag även när jag började gräva en rabatt invid huset. Attan vad jobbigt det är att gräva upp rötter efter humle och vinbärsbuskar (som alltså planterats 10 cm från husgrunden). Det är verkligen som folk säger; trädgårdsarbete motsvarar vilket gympingpass som helst.

 

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s