Plötsligt har jag ändrat mig

och känner att en trea vore väldigt roligt. Konstigt hur det kan svänga så. Big Top påstår att jag var lika dan efter Sockertoppen. Att jag de första månaderna sa att det räckte med ett barn. 

Senaste veckan har vi haft sex två gånger men jag tror att min ägglossning hade passerat faktiskt. Men tanken slår mig att det KAN ha tagit sig. Hybris. Bara för att jag blivit gravid en endaste gång i livet utan IVF så betyder ju inte det att jag blivit värsta frögurkan.

Den som lever får se. Jag står ju inför ett LYXdilemma ur barnlöshetsperspektiv. Skulle utvecklat lite mer men nu gastar en femmånaders….

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Plötsligt har jag ändrat mig

  1. nylsa skriver:

    Jag vill också ha en trea! Åtminstone dagar som idag, när jag har fått sova åtta timmar i sträck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s