Barnkännare?

Ni vet när ett litet barn svarar ”Nääe” (med betoning på e:et) och skakar demonstrativt på huvudet och ser allmänt pillimarisk ut. Man kan fråga: Gillar du glass, eller någon annan fråga som borde få svaret ja men ändå blir det ”nääääe”. Barnet tycker att detta är jättekul. En primitiv form på ironi kanske.

 

Hur som helst så berättade en fröken på förskolan idag att Sockertoppen säger ”Näe” när hon frågar om hennes storebror är snäll. (Storebror är 20 år och bor med sin mamma.) Fröken var orolig över detta eftersom Sockertoppen alltid tidigare sagt att storebror är snäll. Jag bara tycker att det är lite tråkigt att en pedagog med 20 års erfarenhet av barn inte fattar när en 2,5-åring busar/skojar. Att hon inte ser på Sockertoppens kroppsspråk att detta är ett skämt.

 

Annonser

Om hellomotti

Hello Motti är Sockertoppens mamma. Om IVF-guden vill kan det bli aktuellt med ett moderskap även till Sockertoppens lillasyskon. Väntar på att få starta syskonverkstaden för andra gången våren 2011. Fick missfall efter en FET i januari 2011. Skrapningen misslyckades och klanten till kirurg stack hål på livmodern. I slutet av april konstaterades att den nu har läkt. Jag ska använda sommaren till att "vila upp mig" och så blir det nya tag med FET i september. Vi har tre embryon i frysen. FET = Frozen embryo transfer = Tina upp ett embryo som blivit över från en tidigare provrörsbefruktning och sätta in det i livmodern. Men se det behövdes inte. 18 juli fick jag reda på att jag var gravid - UTAN HJÄLP!!! För första gången i mitt liv. I mitten på mars 2012 föddes Sockertoppens lillasyster. Jag kallar henne Minitoppen i bloggen.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Barnkännare?

  1. Erika skriver:

    Men ååååh 😦 Lät så charmigt tills slutet kom.

  2. Tudorienne skriver:

    Men vad är det för konstig fråga ”År storebror snäll?”???

  3. hellomotti skriver:

    T – Ja man kan undra varför hon frågar det men det är väl för att prata om något, få igång ett samtal liksom. Hur som helst så kände jag som att jag ”försvarade” storebror men att fröken inte trodde mig. Var nästan på vippen att säga att storebror aldrig varit ensam med Sockertoppen och aldrig bytt blöjor på henne men sedan kändes det nästan som att Om jag skulle sagt det så hade hon ännu mindre trott på mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s