Vem är bloggaren?

Jag har varit ofrivilligt barnlös i tio år. Kämpat med diverse behandlingar i tre år. Först som singel i Danmark under 2006 och sedan i mitt nuvarande äktenskap. Det skulle visa sig att jag har en ovanlig diagnos som gör att blodet levrar sig = ingen moderkaka kan anläggas normalt. Med hjälp av Humira injektioner, kortisontabletter och fragminsprutor samt IVF lyckades vi i april 2009 på vårt tredje färska IVF-försök. Vår dotter Sockertoppen föddes i januari 2010.

Syskonverkstan (FET) startade i nov 2010. Fick två embryon tillbaka men det slutade med missfall i v 8. Jag skrapades och höll på att stryka med då kirurgen stack hål på livmodern. Blev tvungen att vänta tills den hade läkt och råddes att försöka med nästa FET efter sommaren. FRUSTRATION!!!! Planen var september men galet nog blev jag spontant gravid i juli. Om denna graviditet slutar med ett barn ska det födas i mars 2012, samma år fyller jag 40 år. Detta är min enda spontangraviditet någonsin i livet.

Lycka och jubelklang. Graviditeten gick vägen och jag fick ytterligare en dotter, i bloggen kallad Minitoppen. Detta  hade jag inte ens vågat hoppats på. Tvåbarnsmor!!! Galet!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s